Спортивні канали

вівторок, 23 травня 2017 р.

Змагання «Шкіряний м'яч»

Змагання «Шкіряний м'яч»

Комунальний заклад «Луцький міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Луцької міської ради» продовжує спортивні змагання з футболу «Шкіряний м'яч».
   13, 15, 17 травня 2017 року провідний професіонал Центру Олег Хом’як та головний фахівець Оксана Ящук на спортивному майданчику з штучним покриттям загальноосвітньої школи № 15 (вул. Привокзальна, 5) та ЗОШ №11 (вул. Наливайка, 10б) провели змагання з футболу серед команд сформованих за місцем проживання. Такі спортивні ігри проводяться з метою популяризації футболу серед дітей, профілактики шкідливих звичок та проведення активного дозвілля дітей.
За право бути найсильнішим змагалося 4 команди молодшої групи (2005 – 2006 р.н.), у складі яких брали участь кращі юні спортсмени мікрорайонів нашого міста.
   Змагання проходили у захоплюючій боротьбі. Кожна команда боролась до останньої хвилини, що не зменшувало інтригу та азарт впродовж гри.
За підсумками ігор триденної напруженої боротьби переможцем змагань стали юні футболісти з команди «Динамо - 40» (капітан Володимир Озінович). Друге місце у команди «Грушевського» (капітан Еміль Сулейманов), а замкнула трійку призерів команда «Барса» (капітан команди Ілля Стельмащук), на четвертому місці «Юнати».
   Після завершення змагань переможці були нагороджені дипломами і медалями КЗ «Луцький МЦФЗН «Спорт для всіх».

Немає коментарів:

Дописати коментар